Transport Germania

Transport Persoane Romania - Germania Tur Retur

Transport Germania

ianuarie 10, 2018 Transport Persoane 0

Oferim clientilor nostrii o gama larga ce cumprinde servicii de transport.

Va stam la dispozitie cu informatii referitoare la calatorii, programul curselor , dar si rezervari / programari zilnic.

Te ducem In Germania Rapid in Confort si Siguranta Maxima. Suna-ne Acum. Curse saptamanale, conditii exceletne, seriozitate si confort!

Transport auto pe platforma, persoane si colete · Realizam transport colete si persoane in regim door to door pe ruta Romania Germania.

Germania este o tara dens populata, aflata intr-o zona centrala a Europei, cu o economie dezvoltata si cu o infrastructura de transport moderna, fiind astfel un mediu atractiv atat pentru locuri de munca cat si pentru turism. Germania este o destinatie care are foarte multe de oferit, incepand cu marea din nord, cu muntii din sud si cu variatiile de orase dintre acestea, destinatia este una dintre cele mai frecvente alegeri pe care europenii o fac an de an.

TELEFON:  (0040)0766.401.807

Oferim servicii de transport persoane in Germania si Anglia.  Apeleaza la noi cu incredere, ai mereu cele mai bune oferte!

Transport Persoane din Romania catre Germania si retur!

Avem ca obiectiv principal transportul de persoane Romania – Germania precum și transportul de colete.

In plus, pentru a beneficia de toate serviciile noatre va oferim si transport rutier international de AUTOTURISME sau alte obiecte pe platforma.

Autocarele si microbuzle pentru transport persoane Romania Germania sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat, sacaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Va oferim servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente. Calatoriti cu noi pe ruta Germania Romania cu autocare si microbuze cotate 3 si 4 stele. Din Germania persoanele se preiau de la domiciliu si se transporta rapid in siguranta si confort in Romania la adresa dorita.

TELEFON:  (0040)0766.401.807

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SUNA ACUM
HARTA