Colete Romania Germania Tur Retur

Transport Persoane Romania - Austria - Germania Tur Retur

Trimite colete rapid si sigur. Din Romania in Germania. Din Germania in Romania.

Coletul tau este important pentru noi! Incercam sa facem tot posibilul ca livrarea coletelor catre destinatari sa fie cat mai sigura pentru a nu deteriora coletele.

phone-1332799_640

 

0766401807

 

Serviciile noastre includ transporturi internationale Germania – Romania si Romania – Germania de scrisori, colete, pachete si bagaje, dar si servicii de ambalare si depozitare. Serviciile de depozitare iti vin in ajutor in cazul in care doresti sa predai un colet cu data de livrare mai indepartata sau destinatarul coletului nu este gasit la momentul mentionat, la locatie. Depozitele noastre din Romania si Germania, construite in conformitate cu legislatiile in vigoare, vor asigura ambientul optim pentru ca pachetul tau sa fie pastrat in cele mai bune conditii.

Colete Romania Germania. Colete Germania Romania.

Oferim servicii de transport colete Germania Romania si colete Romania Germania door to door, la preturi competitive!

Germania reprezinta o destinatie importanta pentru curierii internationali. Daca aveti nevoie sa trimiteti colete in Germania, noi le putem transporta acolo la timp si în stare perfecta.

Daca ai prieteni sau pe cineva din familie, care lucreaza sau studiaza in Germania, sigur vei pune un zambet pe fata lor daca le trimiti ceva. Expediem colete in fiecare zi in Germania, asa ca, daca ai un pachet de trimis la Berlin, Hamburg, München sau chiar un mic sat din Germania, alegerea curierului este foarte simpla la Aby Val Tur.

Poti fi sigur ca pachetul tau va fi livrat fara probleme, in cel mai scurt timp posibil. Expeditiile se desfasoara in siguranta, atat pentru serviciile expres in cazul livrarilor urgente, cat si pentru livrarile in regim standard.

Beneficiezi de livrari sigure, la preturi convenabile. Serviciile noastre la preturi reduse iti stau la dispozitie pentru  a putea trimite colete in orice parte a Germaniei.

Trimite bagaje, pachete si colete de oriunde din Romania in Germania si din Germania in Romania!

Poti fi sigur ca pachetul tau va fi livrat fara probleme, in cel mai scurt timp posibil. Expeditiile se desfasoara in siguranta, atat pentru serviciile expres in cazul livrarilor urgente, cat si pentru livrarile in regim standard.